Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Attraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Konserter


Fredag 30.september kl 19.00 er det konsert i Nordlyskatedralen med Maria Arredondo og Torstein Sødal, i samarbeid med Allsang Alta.

Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten. I tillegg er hun kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2. plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

September og oktober 2016 har de en konsertserie i de nordligste fylkene, hvor de samarbeider med en pianist og med lokale kor.

Deres varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, men også noen sanger med religiøst innhold.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» - Romsdal budstikke

«Magisk Maria» - VG, etter premieren på The Sound of music

Se videoklipp her: https://www.youtube.com/watch?v=jo6mrVEVWdg

Nyhetsbrev fra Integreringskoordinatoren

20.09.2016

Nordlysattraksjon

15.09.2016

Åpning av Nordlysattraksjonen

Åpningstider

15.09.2016