Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Auksjon til inntekt for Nordlyskatedralen

Skrevet av: Niels Westphal         Dato: 18.08.11 12:43

Dette flotte badekaret i marmor, har vi fått av Gunvald Nilsen. Det auksjoneres bort til inntekt for Nordlyskatedralen. Badekaret er ubrukt. Verdi kr. 25 000,-. Selges til høystbydene over 10 000,-.
Les mer om badekaret her http://www.kuma.dk/produkter/bad/badekar/list-product-1_da.html
 

Send   eller ring Gunnar Tangvik på tlf. 951 84 310

Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker