Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Attraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Nordlysattraksjon

Skrevet av: Kristin         Dato: 15.09.16 11:09

Siden år 2000 har Alta kalt seg Nordlysbyen Alta. Dette på grunn av den historiske betydningen Alta har hatt i forbindelse med å utvikle kunnskap rundt fenomenet og ikke minst de gode forholdene for å oppleve Nordlyset.
Vi har samlet vitenskap og myter i et senter som skal være både en støtte og en attraksjon i seg selv.
Nordlysattraksjonen skal ligge i Nordlyskatedralen og vil åpne på vårparten 2017. Det anerkjente selskapet Explogy som jobber med opplevelsesdesign har fått oppdraget med å utvikle attraksjonen. Aksjeeierne, som består av Alta Kommune, Alta Kirkelige Fellesråd, SIVA, Thon Hotels AS og Scandic Hotels Finnmark AS har jobbet tett med Expology i prosessen.

Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker