Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Rapport fra byggelederen uke 15

Skrevet av: Niels Westphal         Dato: 14.04.11 10:15

Fremdrifen er som tidligere. I denne fasen av byggeprosessen, dreier det meste seg om forskaling, armering og støping.

Til våren kommer det litt mer innslag av tekniske entreprenører, men først fra høsten er disse mer jevnlig inne. Våren gjør også sitt inntog i byggtomta med vann i leirmassene.

I sommer blir fokus på infrastruktur knyttet mot bygget, vann/avløp, drens, strøm, fjernvarme, telekom.

Jonn-Steinar Dahl - Byggeleder

Se bilder fra byggeplassen her

Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker