Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Hektisk aktivitet på byggeplassen

Skrevet av: Niels Westphal     Foto: Anders Somby     Dato: 03.02.13 11:28

Vigslingen av Nordlyskatedralen er kun dager unna, og det jobbes både inne og ute for å få alt ferdig. Ennå gjenstår en del arbeid, og byggeplassen vrimler av arbeidere fra tidlig morgen, til sein kveld.

Utvendig er mye ferdig, selv om det ennå mangler en del detaljer her og der. Innvendig jobbes det hektisk i hele bygget for å få de resterende detaljene på plass. Hovedfokus er selvfølgelig på å få kirkerommet klar til søndag. 

ROLIG KIRKEVERGE

Til tross for stillaser både inne og ute, kjeledress- og hjelmkledde arbeidere over alt, og et tilsynelatende kaos, skal det aller meste være ferdig når Alta nye kirke vigsles på søndag.

- Entrepenøren er rolig, da er jeg også rolig, sier kirkeverge Gunnar Tangvik midt i bæring og utpakking av kirkens 500 stoler. Stolene, som er produsert i Spania, ankom Alta for en god stund siden og ble fraktet til kirka og pakket ut, av en stor dugnadsgjeng mandag formiddag.

Det er fortsatt mulig å kjøpe din "egen" stol. Les mer om det her

Se også de siste bildene fra byggeplassen på billedsiden

 

 

Bildet er tatt fra Thon hotell fredag 1. februar om formiddagen av Anders Somby. 

Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker