Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Spennende kulturprogram i åpningsuka

Skrevet av: Niels Westphal         Dato: 06.12.12 09:16

Kulturprogrammet i åpningsuka innholder mange godbiter, her er noen av høydepunktene.

ÅPNINGSKONSERT
Storslått åpningskonsert med urframføring av bestillingsverket Rámádusa av Bjørn Andor Drage, skrevet for den internasjonale anerkjente pianisten Nils Anders Mortensen fra Alta. Alta motettkor framfører kirkemusikk av Mendelsohn, Bach, Mozart og utdrag fra Händels Messias.

Søndag 10. februar kl 18.00, billetter kr. 350, (inkl. avgift) -KJØP BILLETT HER


KLASSISKE KONTRASTER
Byens klassiske stolthet, kammerorkesteret Ensemble Noor, har invitert den musikalske sensasjonen Trio Mediævel til dobbeltkonsert. Vokalensemblet framfører sakral flerstemt middelaldermusikk, samtidsmusikk og tradisjonell norsk musikk. Det er blendende vakkert, rent og kraftfullt, som er årsaken til at trioen har gjort sett bemerket internasjonalt med rosende omtaler i New York Times og San Francisco Chronicle.

Tirsdag 12. februar, kl 19.00, billetter kr 250,- (inkl. avgift) -KJØP BILLETT HER


NORDLYSETS MAGI
Lørdag runder vi av innvielsesuka med forestillingen Nordlysets magi – en hyllest til nordlyset og det som beveger seg under det. Nils Gaup har fått med seg aktører, musikere og kunstnere fra Alta til en kveld som overrasker, fascinerer og underholder.

Lørdag 16. februar, kl 22.00, billetter kr 350,- (inkl. avgift) -KJØP BILLETT HER

Ensemble Noor
Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker