Nordlyskatedralen    |    Åpningstider    |    Konserter og aktiviteter    |    Nordlysattraksjon    |    Kontaktinfo    |    Nyhetsarkiv    |    Sosiale medier
Facebook Instagram

Rapport fra byggelederen uke 13

Skrevet av: Jonn-Steinar Dahl         Dato: 28.03.11 15:43

Byggearbeidene skrider fram. Nå arbeides det med forskaling, armering og støping av fundamenter, vegger i teknisk rom og yttervegger i første etasje.

Byggets form, med fem grader helning og krumming på yttervegger er ei utfordring å utføre, og krever stor aktsomhet for alle involverte i byggeprosessen. Vinden den siste tiden har hindret kranbruk i perioder, så vi ligger nå 1-2 uker etter fremdriftsplanen.

Se bilder fra byggeplassen her

Jonn-Steinar Dahl - Byggeleder

 

Tweet

- Et av Norges mest spennede nybygg

12.12.2013

Nettstedet The Culture Trip har i en artikkel satt fokus på de ti mest spennende nye byggene i Norge de siste fem årene. Sammen med blant annet kulturhuset Kilden i Kristiansand, Hamsunsenteret på Hammerøy, og Snøhettas Villreinsenter på Drovre, er Nordlyskatedralen Alta kirke er ett av dem The Culture Trip har plukket ut.

Se Nordlyskatedralen på Instagram

28.11.2013


Mange besøkende i Nordlyskatedralen og i Alta, tar bilder av katedralen og deler dem på Instagram. Her kan du se de siste bildene, også om du ikke har Instagramkonto. Har du Instagram, så ikke glem å bruker taggen #nordlyskatedralen.

Følg Nordlyskatedralen på Facebook

17.02.2013

Nordlyskatedralen er på Facebook. Lik siden, del den med andre og legg gjerne ut egne bilder av kirken, eller fra aktiviteter i kirken. Klikk på logoen, eller klikk her for å gå til Facebooksiden


Se alle saker